Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή
Ηλιόλουστη ημέρα στην παραλία Αλίμου intime

Βελτιώνεται από την Παρασκευή ο καιρός και ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα έχουμε μέγιστες τιμές το Σαββατοκύριακο περί τους 30 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στα πελάγη τις επόμενες ημέρες στα 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη στα ανατολικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα περιοριστούν στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Στα δυτικά θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, θα γίνει αισθητή και στις νότιες περιοχές και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φθάσει τους 18 με 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-09-2021

Βελτιωμένος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα και μόνο τις πρωινές ώρες στα νότια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4, στρεφόμενοι από νωρίς το απόγευμα σε βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.


ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-09-2021

Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά πελάγη 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.


ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26-09-2021

Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες της Κυριακής θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά πελάγη 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα..

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 27-09-2021

Στη βόρεια Ελλάδα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, από το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 με 28 βαθμούς Κελσίου.


Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα