Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας στους 38 βαθμούς την Τρίτη

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας στους 38 βαθμούς την Τρίτη
Ηλιόλουστος καιρός ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά
  • Άνοδος θερμοκρασίας τοπικά στους 38 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου ενώ στα νησιά και τα παραθαλάσσια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3, πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα γύρω ορεινά πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα