Αραιές νεφώσεις, νοτιάδες και κανονικές θερμοκρασίες – Τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια

Αραιές νεφώσεις, νοτιάδες και κανονικές θερμοκρασίες – Τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια
Συννεφιασμένος καιρός Eurokinissi

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και αργότερα στο Ανατολικό Αιγαίο

• Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ

Την Τρίτη αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια προβλέπεται αύξηση των νεφώσεων και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά τις βραδινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν σε όλη τη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί εντάσεως 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και θα φτάσει κατά τόπους τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου. Θα έχουμε μέγιστη τιμή θερμοκρασία στα βόρεια τους 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 21 με 24 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 13/4/2008 είχαμε αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στις νοτιότερες περιοχές της χώρας μας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα