Καιρός: Η αστάθεια θα επηρεάσει σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά- Πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Η αστάθεια θα επηρεάσει σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά- Πτώση θερμοκρασίας
Καιρός με νεφώσεις (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Αστάθεια σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά μέχρι το τέλος της εβδομάδος. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Αστάθεια σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά μέχρι το τέλος της εβδομάδος
  • Η θερμοκρασία σε πτώση κατά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά στα νότια τα 6 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά προβλέπονται βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους στα ηπειρωτικά και κυρίως στην Πελοπόννησο θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από χαλαζοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Καιρός την Πέμπτη

Στα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός την Παρασκευή


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός το Σάββατο

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που είναι πιθανό κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός την Κυριακή

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που είναι πιθανό κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με μπόρες κυρίως στα βόρεια . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου

Καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με μπόρες ή καταιγίδες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα