Καιρός: Άστατος έως τα μέσα της εβδομάδας- Άνοδος θερμοκρασίας από Πέμπτη ανεβαίνει

Καιρός: Άστατος έως τα μέσα της εβδομάδας- Άνοδος θερμοκρασίας από Πέμπτη ανεβαίνει
Συννεφιά πάνω από την πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Άστατος καιρός κυρίως στα βόρεια και τα κεντρικά και τοπικές νεφώσεις στα υπόλοιπα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός κυρίως στα βόρεια και τα κεντρικά και τοπικές νεφώσεις στα υπόλοιπα
  • Η θερμοκρασία σε πτώση το επόμενο διήμερο, αλλά δεν θα απέχει από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στα νότια τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Καιρός Τρίτη

Στην ανατολική και βόρεια χώρα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές με σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια..

Καιρός Τετάρτη

Στα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Πέμπτη

Στα βορειοανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο

Καιρός Παρασκευή

Στα βορειοανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχή την Τρίτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με παροδικές μπόρες ή καταιγίδες την Τρίτη και τοπική συννεφιά τις επόμενες ημέρες .Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου

Αναλυτική πρόγνωση για την ερχόμενη εβδομάδα

Άστατος καιρός στα βόρεια και τα ανατολικά κεντρικά κυρίως ηπειρωτικά μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος . Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα στην αρχή με άνοδο θερμοκρασίας από την Πέμπτη.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα