Καιρός: Άστατος καιρός, καλές θερμοκρασίες την Δευτέρα

Καιρός: Άστατος καιρός, καλές θερμοκρασίες την Δευτέρα
Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο eurokinissi

Καλές θερμοκρασίες για την εποχή, παρά τον άστατο καιρό. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Τοπικές νεφώσεις με φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά

• Θερμοκρασία στους 21με 24 βαθμούς στο Ιόνιο και τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και 22στα νησιά του Αιγαίου

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 6και στα δυτικά τα 6 με 7 μπ στο Ιόνιο

Σήμερα Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 27 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκηπροβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους μέχρι το απόγευμα κυρίως τα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα