Καιρός: Άστατος κεντρικά και βόρεια – Κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Άστατος κεντρικά και βόρεια – Κανονικές θερμοκρασίες
ΣΥΝΝΕΦΙΑ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Άστατος ο καιρός στη κεντρική και κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σε επίπεδα λίγο πιο κάτω από τα κανονικά η θερμοκρασία

• Οι βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μπ

• Αρκετές βροχές στα ανατολικά και νότια με τάση βελτίωσης από τα βόρεια

Σήμερα Πέμπτη στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 22 και τους 22 βαθμούς Κελσίου στο Αιγαίο.

Αργά το βράδυ τοπικές βροχές στα βόρεια της Αττικής

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη , βελτιούμενος γρήγορα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές και απογευματινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα