Καιρός: Έρχονται βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Έρχονται βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας
Βροχή στην Αθήνα, Αρχείο Eurokinissi

Το επόμενο τριήμερο θα κρυώσει ο καιρός καθώς σταδιακά οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες. Η πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βαθμιαία επικράτηση βοριάδων και πτώση της θερμοκρασίας.
  • Δεν προβλέπεται πάντως ουσιαστικό κλασσικό χειμωνιάτικο κρύο
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν, το πρωί στα βορειοδυτικά και το βράδυ στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά και τη Μακεδονία και από το βράδυ στη Θράκη θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με σποραδικές βροχές στα δυτικά. Από το απόγευμα στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Με τοπικές νεφώσεις το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Με βόρειους μέχρι μέτριους ανέμους και με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση το διήμερο Κυριακής Δευτέρας .

Παροδικά νεφελώδης καιρός στη Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας Κυριακή και Δευτέρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα