Καιρός: Καλές θερμοκρασίες – Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ηπειρωτικά

Καιρός: Καλές θερμοκρασίες – Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ηπειρωτικά
Καιρός Eurokinissi

Λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός και από την Παρασκευή με μεταφορά σκόνης από την Αφρική , όχι όμως σε μεγάλες ποσότητες

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και τοπικά τα; 6-7 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Τετάρτη στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα κεντρικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στο Ιόνιο και την Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ , στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ


Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια, που τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης από τα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ


Γενικά αίθριος καιρός, Τοπικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά τις απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα κεντρικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στα βόρεια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Καιρός Αττική


Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις .Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα