Καιρός: Λίγα φαινόμενα, αλλά πολύ κρύο το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Λίγα φαινόμενα, αλλά πολύ κρύο το επόμενο τριήμερο
Συννεφιασμένος ουρανός Eurokinissi

Αλλαγή του καιρού με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας μας περιμένει το επόμενο τριήμερο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Ο καιρός από πλευράς καιρικών φαινομένων θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από βορά προς νότο και τα φαινόμενα θα είναι λίγα .

Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν χαμηλές μέχρι και τα μέσα της εβδομάδος

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν προοδευτικά από την Τρίτη και θα παραμείνουν ενισχυμένοι μόνο στα νοτιοανατολικά

Για Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, και χιόνια στα ορεινά και κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά. Βαθμιαία από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ

ΤΡΙΤΗ 17-03-2020
Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18-03-2020
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5
μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΠΕΜΠΤΗ 19-03-2020
Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-03-2020
Στα ανατολικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα- Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν πρόσκαιρα και τα 6 μποφόρ, Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη κυρίως την Τετάρτη και Πέμπτη και τη θερμοκρασία μεταξύ 11 και 13 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα