Καιρός: Λίγα φαινόμενα αλλά πολύ κρύο το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Λίγα φαινόμενα αλλά πολύ κρύο το επόμενο τριήμερο
Κρύος καιρός στην πόλη των Τρικάλων eurokinissi

Μεγάλη πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από το απόγευμα της Κυριακής. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου το επόμενο διήμερο
  • Οι βοριάδες θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7-8 και πιθανόν και τα 9 μποφόρ τη Δευτέρα στο Αιγαίο
  • Τα φαινόμενα θα είναι λίγα. Ο καιρός καλυτερεύει από την Τετάρτη και μετά

Για σήμερα Κυριακή προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα βόρεια. Στη Μακεδονία, τη Θράκη, βαθμιαία στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, το βόρειο Αιγαίο και από το απόγευμα στη Στερεά και την Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και από τις βραδινές ώρες και στα βόρεια ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο γρήγορα 7 με 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν

ΔΕΥΤΕΡΑ 16-03-2020

 

Στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις και γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια κυρίως θαλάσσια – παραθαλάσσια τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, και πρόσκαιρα στα ηπειρωτικά ημιορεινά της κεντρικής χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα νότια και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα για την εποχή. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΤΡΙΤΗ 17-03-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο νοτιοανατολικά θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και πιθανώς στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και στα νότια 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά

ΤΕΤΑΡΤΗ 18-03-2020

 

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα .Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά και βόρεια 3 με 5, στα υπόλοιπα 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 19-03-2020

 

Σε όλη τη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά και βόρεια 3 με 5, στα υπόλοιπα 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα- Αισθητή πτώση θερμοκρασίας

 

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν πρόσκαιρα και τα 7 μποφόρ, Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τους 11 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας στη Θεσσαλονίκη

 

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και τη θερμοκρασία μεταξύ 11 και 13 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα