Καιρός: Λίγες νεφώσεις με αρκετή ηλιοφάνεια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις με αρκετή ηλιοφάνεια
Καιρός στην Αργολίδα Eurokinissi

Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους στα ανατολικά
  • Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα με πρόσκαιρη πτώση στα μέσα της εβδομάδος
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ και κατά περιόδους τα 7 με 8 μποφόρ το διήμερο Τετάρτης και Πέμπτης

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 στο Αιγαίο 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Καιρός Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη.


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 στα νότια τοπικά έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά κατά 2 με 4 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καιρός Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός. Από τη νύχτα στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Κυριακή

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα βορειοανατολικά ορεινά.


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 και την Κυριακή τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, η οποία στην κεντρική και τη βόρεια χώρα θα είναι αισθητή.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός το επόμενο τριήμερο με λίγες νεφώσεις.


Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις με ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους .


Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 17 βαθμούς Κελσίου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα