Καιρός: Λίγες νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες – Πτώση από το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες – Πτώση από το Σαββατοκύριακο
Κύμα κακοκαιρίας Eurokinissi

Πολλές βροχές την Παρασκευή από τα δυτικά - Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική πτώση το Σαββατοκύριακο - Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

•Πολλές βροχές την Παρασκευή από τα δυτικά

•Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική πτώση το Σαββατοκύριακο

•Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μπ

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.

ΠΕΜΠΤΗ 13-02-2020

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και τις πρώτες πρωινές ώρες, πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα τις πρωινές καθώς και τις νυχτερινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-02-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και από το απόγευμα στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα, κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα στα δυτικά, πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από τη νύχτα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση στα ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15-02-2020

Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοδυτικά και μέχρι το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και στο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθυνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα επικρατήσουν γρήγορα βόρειοι άνεμοι 6 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα θα παραμείνουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16-02-2020

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και το πρωί στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας στην Αττική.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βροχές από την Παρασκευή . Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 μπ και η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και κανονικές θερμοκρασίες.

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο με πρόσκαιρες βροχές την Παρασκευή και θερμοκρασίες περί τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα