Καιρός: Με λιακάδα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Καιρός: Με λιακάδα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Στιγμιότυπο από μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Ο Μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες - Πού θα επικρατούν βοριάδες και πότε θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας.

Γενικά αίθριος καιρός την Κυριακή και μόνο κατά τόπους θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και με ανέμους το πολύ στα 5 με 6 που ανήμερα της Εθνικής μας εορτής θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία παρά την μικρή πτώση που έχει παρουσιάσει θα διατηρηθεί σε πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-10-2019 (ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα Δωδεκάνησα θα είναι μέχρι το μεσημέρι τοπικά αυξημένες . Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά το πρωί. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο ανατολικό Αιγαίο και τα

ΤΡΙΤΗ 29-10-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή…

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-10-2019

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και την Κρήτη και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια τμήματα. Από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα