Καιρός: Μεταβολή με τοπικές βροχές στα δυτικά

Καιρός: Μεταβολή με τοπικές βροχές στα δυτικά
Σύννεφα στον ουρανό Eurokinissi

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές ομίχλες το πρωί της Τετάρτης - Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Βελτιωμένος καιρός αλλά από το απόγευμα θα ξεκινήσουν βροχές στα δυτικά που βαθμιαία θα ενταθούν.

Οι βόρειοι άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς.

Το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Για την Τετάρτη προβλέπονται τοπικές βροχές από το απόγευμα στα δυτικά και σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά θα έχουμε τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς, στα νότια πελάγη τοπικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική και από το απόγευμα παροδικές νεφώσεις

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το βράδυ, με τοπικές βροχές τη νύχτα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 19/2/2011 είχαμε καταστροφές από τους θυελλώδεις νοτιάδες και τις βροχές στη Νότια Κρήτη (Σφακιά).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα