Καιρός: Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία – Βροχές από Κυριακή

Καιρός: Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία – Βροχές από Κυριακή
Ήλιος στον ουρανό της ΑΘήνας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Πρόσκαιρη βελτίωση με τοπικές βροχές την Κυριακή από τα δυτικά
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει το Σαββατοκύριακο και την ερχόμενη εβδομάδα και σε πολλές περιοχές θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι στα πελάγη τις επόμενες ημέρες το πολύ στα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται άστατος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές που αρχικά στις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονες στην αρχή της ημέρας , ενώ από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε βελτίωση.. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 26 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 28 βαθμούς Κελσίου .

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-09-2021

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα, βαθμιαία όμως στα δυτικά και τα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-09-2021

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο καταιγίδες με βελτίωση τη νύχτα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13-09-2021

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με λίγες σποραδικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 14-09-2021

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο
τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο..

H ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα