Καιρός: Πάσχα με καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Πάσχα με καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες
Δύση ηλίου στο Ναύπλιο EUROKINISSI

Σχεδόν αίθριος ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα με αραιές νεφώσεις. Υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο στους 24 με 25 βαθμούς. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κυρίως από το μεσημέρι και μετά στις περισσότερες περιοχές
  • Θερμοκρασία στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά 
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ

 

Για την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι στα ανατολικά θα γίνουν νότιοι έως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φτάσει τους 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 23 με 25 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και καλές θερμοκρασίες     

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα