Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια την Τετάρτη – Άνεμοι έως 5 μποφόρ

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια την Τετάρτη – Άνεμοι έως 5 μποφόρ
Σύννεφα πάνω από την πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Περιορισμένη αστάθεια στα ανατολικά και νότια ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι κανονικές για την εποχή. Η πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

* Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά –Προσοχή στην οδήγηση

* Η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς προβλήματα με τον καιρό.

* Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

 

Την Τετάρτη προβλέπονται τοπικές βροχές το πρωί στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός. Κατά τόπους θα έχουμε περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και ο υδράργυρος θα  φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωί έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις, περιορισμένη ορατότητα στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version