Καιρός: Σχεδόν αίθριος με κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με κανονικές θερμοκρασίες
Ανοιξιάτικος καιρός Eurokinissi

Αίθριος θα είναι ο καιρός, με ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη τη χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί

• Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι πνέουν Βόρειοι 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ


Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Η θερμοκρασία έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 21 με 22 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 12/4/2006 είχαμε 30°C μέγιστη θερμοκρασία στα Χανιά και το 2008 30°C μέγιστη θερμοκρασία στη Φλώρινα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα