Καιρός: Σχεδόν αίθριος με ομίχλες και νεφώσεις

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με ομίχλες και νεφώσεις
Καιρός στην Αθήνα Eurokinissi

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά. Από τα δυτικά βαθμιαία αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και ενδέχεται να βρέξει.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή, αλλά η ψύχρα το πρωί θα είναι αισθητή στα κεντρικά και βόρεια
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη το πολύ τα 5 με 6 μποφόρ

Την Παρασκευή στα δυτικά προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς αραιές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες, και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 4 με 5 μποφόρ. Η Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου..

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα