Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες

Εικόνες από την Αθήνα
Εικόνες από την Αθήνα EUROKINISSI

Αραιές νεφώσεις την Τετάρτη. Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

•Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά –Σχεδόν αίθριος ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές με παροδικές βροχές την Πέμπτη στα νότια .

•Θερμοκρασία σε θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα

•Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 και στα νότια τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ο δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αστάθεια το απόγευμα με τοπικές μπόρες στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μικρής διάρκειας καταιγίδες.. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 30-04-2020

Στα δυτικά, τα νότια, την ανατολική νησιωτική χώρα, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν μέχρι το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01-05-20

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες

ΣΑΒΒΑΤΟ 02-05-20

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν κυρίως στα κεντρικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. .

Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες

ΚΥΡΙΑΚΗ 03-05-2020

ΚΥΡΙΑΚΗ 03-05-2020
Στα βορειοανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρα στο Ιόνιο θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, από το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Σχεδόν αίθριος καιρός θα επικρατήσει στην Αθήνα με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους . Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με φαινόμενα αστάθειας

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές μπόρες την Παρασκευή και Σάββατο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή τους 23 με 24 βαθιούς Κελσίου το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καιρός, Θεσσαλονίκη
SHARE: