Καιρός: Σχεδόν αίθριος – Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Σχεδόν αίθριος – Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα
GEORGE EFSTATHIOU

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Ο καιρός με μια ματιά

• Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

• Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα κατά 2 περίπου βαθμούς κάτω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5-6 μποφόρ

Την Πέμπτη στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις . Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 26 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 28 με 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 3/6/1997 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Αττική. –Το 2008 έπεσαν 40 mm βροχής στα Ιωάννινα. Το 2009 κατεγράφη υδροσίφωνας στη Κέρκυρα και το 2010ς στη Κέρκυρα και στο Στρατώνι Χαλκιδικής.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version