Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές – Κατά τόπους έντονα φαινόμενα μέχρι την Παρασκευή

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές – Κατά τόπους έντονα φαινόμενα μέχρι την Παρασκευή
Συννεφιασμένος καιρός eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

•Βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ της Τετάρτης που θα κρατήσουν Πέμπτη και Παρασκευή

•Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή

•Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ στο Θρακικό και τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ το βράδυ στο νότιο Ιόνιο

Για την Τετάρτη προβλέπεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού από το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νοτιότερα τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, που τη νύχτα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7, που θα ενισχυθούν στα 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια και στα βόρεια θα φτάσει μόλις τους 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές προς το βράδυ στην Αττική που τη νύχτα θα ενταθούν

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά, με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια. Από τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε ανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές, που το βράδυ θα ενταθούν και τη νύχτα πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 και τη νύχτα στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα