Καιρός: Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες, διατηρείται το μελτέμι την Τρίτη

Καιρός: Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες, διατηρείται το μελτέμι την Τρίτη
Υψηλές θερμοκρασίες (φωτό αρχείου) INTIME NEWS

Η θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά με τον υδράργυρο στους 36 με 38 βαθμούς. Διατήρηση μελτεμιού έως 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου
  • Λίγες τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα όμβρων
  • Οι άνεμοι βόρειοι στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο τα 7 μποφόρ

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και κυρίως στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα έως 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου τους 36 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη νότια Κρήτη τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ:. Σαν σήμερα στις 5/7/1965 είχαμε 45°C στη Λάρισα και 40 στα Τρίκαλα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα