Καιρός: Τοπικές βροχές και παροδικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Βροχερός καιρός
Βροχερός καιρός EUROKINISSI

Θερμοκρασία σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

•Τοπικές βροχές, όχι όμως σημαντικές κυρίως στα ανατολικά και νότια

•Η θερμοκρασία σήμερα κυμαίνεται σε επίπεδα κατά 4 περίπου βαθμούς κάτω από τα κανονικά επίπεδα

•Οι άνεμοι στα πελάγη τις επόμενες ημέρες στα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ

ADVERTISING

Σήμερα Τετάρτη στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Στη δυτική Ελλάδα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα είναι αισθητή στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. Στα βόρεια και τα κεντρικά προβλέπεται μέγιστη θερμοκρασία 23 βαθμών και στα υπόλοιπα 27 με 29 βαθμών Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ

Στην Κρήτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά τμήματα. Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες.

Καιρός: Τοπικές βροχές και παροδικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά μικρής ποσότητας αφρικανικής σκόνης στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στις περισσότερες περιοχές και δε θα ξεπεράσει στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία τους 21 με 23 βαθμούς ενώ οι υψηλότερες τιμές της θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη όπου θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στο Ιόνιο, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές και στα νοτιοδυτικά τις πρωινές ώρες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και, κυρίως στα ανατολικά, θα κυμανθεί σε επίπεδα χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 5 με 7 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Τοπικές βροχές και παροδικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές που το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Τοπικές βροχές και παροδικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Λίγες νεφώσεις που κατά τόπους μέχρι το απόγευμα στα ανατολικά και τα νότια θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καιρός: Τοπικές βροχές και παροδικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Παρότι κάποιες βροχές θα εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες αυτές θα βρίσκονται κάτω από τα κανονικά επίπεδα , ενώ στα ανατολικά οι βροχές θα είναι λίγες σχεδόν μηδαμινές

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές κάτω από τα κανονικά επίπεδα και θα κυμαίνεται περί τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Τοπικές βροχές και παροδικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές την Παρασκευή Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Τοπικές βροχές και παροδικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΕΓΙΑΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

https://twitter.com/KolydasT/status/1442961301744070656?s=20

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καιρός, Καιρός Σήμερα, Καιρός Αύριο, Καιρός Θεσσαλονίκη, Καιρός Αθήνα, Θοδωρής Κολυδάς
SHARE:

24Media Network