Καιρός: Τοπικές βροχές με χαμηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές βροχές με χαμηλές θερμοκρασίες
Βροχερός καιρός στην Αθήνα ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Βοριάδες στο Αιγαίο έως 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιάδες με την ίδια ένταση. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο έως 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιάδες με την ίδια ένταση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Παροδική συννεφιά με λίγες βροχές αυτή την εβδομάδα, κυρίως στα δυτικά . Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Σήμερα Τετάρτη στη δυτική Ελλάδα και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 12 με 14 βαθμούς, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 21 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανές ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 17/11/2007 είχαμε ισχυρή κακοκαιρία με πλημμύρες σε πολλές περιοχές (Κομοτηνή και Καβάλα, νησιά του Ιονίου και Πελοπόννησο). Ανεμοστρόβιλος αναφέρθηκε στην Βοιωτία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα