Καιρός: Βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες
Καλός καιρός Eurokinissi

Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα. Προοδευτική εξασθένηση των ανέμων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση

Τη Μεγάλη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 και στα Δωδεκάνησα έως 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 21 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 με 23 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 22 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ, που από το απόγευμα θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 26/4/2008 είχαμε χιονοπτώσεις άνω των 1200μ στην Ήπειρο. Δημιουργήθηκαν 3 υδροσίφωνες στη Θεσ/νίκη. Το 2014 εκδηλώθηκαν εκτεταμένες πλημμύρες στη Θεσ/νίκη και χαλαζόπτωση στα Καμμένα Βούρλα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα