Καιρός: Βελτιωμένος μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου

Καιρός: Βελτιωμένος μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου
Αίθριος καιρός EUROKINISIS

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς φαινόμενα και θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος ο καιρός μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου
  • Η θερμοκρασία σταδιακά θα ανέβει και από τα μέσα της εβδομάδος θα επανέλθει σε κανονικές τιμές
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν έως και τα 6-7 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική του καιρού

Χωρίς φαινόμενα σχεδόν όλη την “βουβή εβδομάδα” με θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα και με παροδικές νεφώσεις . Την Κυριακή των Βαΐων και τη Μεγάλη Δευτέρα έρχονται βροχές.

Σήμερα Δευτέρα στην ανατολική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση όπου η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 12-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από τη νύχτα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα βορειοανατολικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 14-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα νοτιοδυτικά πελάγη 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα

νοτιοδυτικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έδχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα