Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα – Περιορίζεται ο παγετός

Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα – Περιορίζεται ο παγετός
Βελτιώνεται ο καιρός Eurokinissi

Παραμένει το κρύο, αλλά θα είναι σχεδόν αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος, αλλά κρύος καιρός με τοπικές νεφώσεις
  • Η θερμοκρασία σε κανονικές για την εποχή τιμές – Υποχωρεί το κρύο και ο παγετός περιορίζεται κυρίως στα βόρεια
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 μποφόρ

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στα βορειοανατολικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις μικρή πιθανότητα για λίγα φαινόμενα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά, όμως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κατά τόπους παγετός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 16 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 19/2/1903 είχαμε προβλήματα από τις ισχυρές βροχές και το χιονόνερο στην Αθήνα. Το 1983 μετά τον μεγάλο χιονιά εκείνης της χρονιάς σημειώθηκε θερμοκρασία -16,6°C στην Τανάγρα. Το 2011 είχαμε καταστροφές από τους θυελλώδεις νοτιάδες και τις βροχές στη Νότια Κρήτη (Σφακιά).

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα