Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές
Βελτιωμένος καιρός Eurokinissi

Η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά θα φτάσει τους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά θα φτάσει τους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο , ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 και τοπικά 7-8 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη και τις Σποράδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τους 26 με 27 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 6/9/1887 είχαμε σοβαρές πλημμύρες στο Βόλο. Το 2010 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στη Χαλκιδική με 92 χιλιοστά βροχής μέσα σε 2 ώρες στο Στρατώνι. Το 2014 παρατηρήθηκαν δύο υδροσίφωνες μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου. Το 2015 είχαμε 40°C μέγιστη θερμοκρασία στον Βόλο

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα