Καιρός: Βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Αλλαγή από Κυριακή

Καιρός: Βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Αλλαγή από Κυριακή
Καιρός στην Αττική Erokinissi

Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα το επόμενο διήμερο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός έως και το Σάββατο –Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή με βροχές στα ηπειρωτικά
  • Θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά το επόμενο διήμερο και πτώση από την Κυριακή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ το Σαββατοκύριακο

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα με περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση.

Καιρός Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά ορεινά χιονοπτώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από τις μεσημβρινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Σάββατο

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοανατολικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στα δυτικά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά

6 μποφόρ, όμως γρήγορα στα βόρεια και από το απόγευμα στα κεντρικά θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο θα φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες στα βόρεια.

Καιρός Κυριακή

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

Καιρός Δευτέρα


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί , στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί και η ένταση τους 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Καιρός Αττική


Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το επόμενο τριήμερο . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές από το Σάββατο Η θερμοκρασία από τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου την Κυριακή θ8α πέσει στους 10 βαθμούς .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα