Καιρός: Βελτιώνεται το επόμενο πενθήμερο – Λίγα φαινόμενα

Καιρός: Βελτιώνεται το επόμενο πενθήμερο – Λίγα φαινόμενα
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI

Βελτιωμένος καιρός το επόμενο πενθήμερο στις περισσότερες περιοχές με λίγα μόνο φαινόμενα στα ανατολικά και νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Λίγα και ασθενή φαινόμενα βορείου ρεύματος στα ανατολικά και τα νότια μέχρι την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο θα έχει βροχές

• Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα

• Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές μέχρι περίπου και τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδος με λίγα ασθενή φαινόμενα στα ανατολικά και νότια , βοριάδες ως 6 μποφόρ και επάνοδος της θερμοκρασίας σε κανονικές τιμές για την εποχή. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σήμερα Κυριακή προβλέπεται σχετικά βελτιωμένος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 19 βαθμούς, και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Δευτέρα

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές που αργά το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 17 με 19 και στα νότια τους 22 με 24 βαθμούς.


Καιρός Τρίτη

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές που το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Τετάρτη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Πέμπτη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τις χθεσινές ελάχιστες θερμοκρασίες

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα