Καιρός: Βελτίωση το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα

Ηλιοφάνεια στην ορεινή Αρκαδία
Ηλιοφάνεια στην ορεινή Αρκαδία EUROKINISSI

Άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο διάστημα με εξασθενημένους ανέμους. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Βελτιωμένος καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα – Προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο καιρός αρχίζει να γίνεται άστατος

• Θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο και επάνοδο σε κανονικές τιμές για την εποχή

• Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά και δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-04-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά-ορεινά τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βορειοδυτικά τις βραδινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούνσε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Καιρός: Βελτίωση το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-04-2020

Στα κεντρικά και βόρεια γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, γρήγορα όμως από τα νοτιοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός: Βελτίωση το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα


ΔΕΥΤΕΡΑ 27-04-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα κεντρικά και βόρεια και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίωςστα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στο Ιόνιο τις απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Βελτίωση το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα

ΤΡΙΤΗ 28-04-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικών διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Βελτίωση το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στην Αθήνα

Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Αθήνα και μετά και η θερμοκρασία θα ανέβει στους 21 με 22 βαθμούς.

Καιρός: Βελτίωση το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα

Βαθμιαία βελτίωση του καιρού στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις, ενώ και εκεί η θερμοκρασία θα ανέβει στους 20 με 21 βαθιούς Κελσίου το επόμενο τριήμερο.

Καιρός: Βελτίωση το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καιρός
SHARE:

24Media Network