Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή
Κακοκαιρία στο κέντρο της Αθήνας eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τα βορειοδυτικά κυρίως από το μεσημέρι και μετά

  • Τοπικά έντονα φαινόμενα προς το βράδυ στα δυτικά τα βόρεια και το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο

  • Παρά την μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Βαθμιαία ενίσχυση ανέμων

 

Την Παρασκευή προβλέπεται μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση αλλά παρόλα αυτά θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια τους 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 16 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Μετά το μεσημέρι βροχές στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σταδιακά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα