Καιρός: Βροχές πριν την καλοκαιρία – Πάνω από 20 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Βροχές πριν την καλοκαιρία – Πάνω από 20 βαθμούς το Σαββατοκύριακο
Σύννεφα πάνω από την Αθήνα Eurokinissi

Την Παρασκευή αρχικά προβλέπονται βροχές αλλά από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή βελτίωση του καιρού και το Σάββατο μόνο στην αρχή της ημέρας θα έχουμε τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια που γρήγορα θα σταματήσουν.

Στην Αττική σήμερα Πέμπτη, προβλέπεται συννεφιά από το μεσημέρι με βροχές και οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 5 μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα βρέξει ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις 14 Μαρτίου 2013 είχαμε έντονη κακοκαιρία με χαλαζοπτώσεις στα Γιάννενα και έναν νεκρό άνθρωπο από κεραυνό στον Αμβρακικό κόλπο

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΥ

Βελτίωση το Σαββατοκύριακο-Άνοδος της θερμοκρασίας

Την Παρασκευή αρχικά προβλέπονται βροχές αλλά από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή βελτίωση του καιρού και το Σάββατο μόνο στην αρχή της ημέρας θα έχουμε τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια που γρήγορα θα σταματήσουν. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις την Κυριακή και τη Δευτέρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά και θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα