Καιρός: Βροχές το πρωί της Μ. Τρίτης – Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα

Καιρός: Βροχές το πρωί της Μ. Τρίτης – Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα
Βροχές INTIME NEWS

Άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ και θερμοκρασίες σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Αρχικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το απόγευμα και από τα δυτικά βελτίωση
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κατά 4 με 5 βαθμούς κάτω από τα κανονικά
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

Η προοπτική του καιρού

Μετά την Μεγάλη Τετάρτη προβλέπεται βελτίωση στις περισσότερες περιοχές και το Πάσχα θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Οι ελάχιστες παραμένουν σχετικά χαμηλές και το φούτερ με το μπουφάν είναι απαραίτητα.

Ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και τη νέα εβδομάδα, με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια.

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη προβλέπονται σε όλη τη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Από το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 13 με 16 βαθμούς και στα νότια τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από τις μεσημβρινές ώρες νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Προοπτική Ηρακλείου

Προοπτική Λάρισας

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ….

Σαν σήμερα στις 19/4/1984 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Το 2014 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στην Κέρκυρα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα