Καιρός: Υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης η κακοκαιρία

Καιρός: Υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης η κακοκαιρία
Βροχόπτωση στην Αθήνα Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Έντονες βροχές και καταιγίδες το πρωί στα βόρεια και πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά –Ύφεση από το απόγευμα
  • Η θερμοκρασία  θα είναι πολύ χαμηλή για την εποχή κυρίως στ Βόρεια και κεντρική χώρα. 
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ , αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν

 

Για την Πέμπτη  προβλέπεται πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε βροχές, στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, με σταδιακή εξασθένηση. Τα φαινόμενα στα βορειοανατολικά θα είναι μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι στα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο νωρίς το πρωί τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει μόλις τους 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 14 με 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Αραιή συννεφιά στην Αττική – Πιθανότητα βροχής το μεσημέρι   

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 τοπικά το πρωί έως 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη  

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα νωρίς το πρωί θα είναι έντονα, το απόγευμα όμως θα σταματήσουν και ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα