Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Άνεμοι έως 7 μποφόρ

Παραλία Αγίας Μαρίνας
Παραλία Αγίας Μαρίνας EUROKINISSI

Μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο έως τα μέσα της εβδομάδος. Αργότερα εξασθενεί το μελτέμι και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά και η άνοδος θα γίνει αισθητή από τα μέσα της εβδομάδος
  • Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ορεινά
  • Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο τα 5 με 7 μποφόρ έως και την Πέμπτης με εξασθένηση αργότερα


Σήμερα Δευτέρα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου τους 32 με 34 και στις Κυκλάδες τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου , ενώ στη νότια Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο τους 34 βαθμούς Κελσίου.

ADVERTISING

Καιρός Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα ηπειρωτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά έως 5 και στο Αιγαίο 5 με 6, τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 37, στα νησιά του Ιονίου τους 32 με 34 και στις Κυκλάδες τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Άνεμοι έως 7 μποφόρ

Καιρός Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Άνεμοι έως 7 μποφόρ

Καιρός Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Άνεμοι έως 7 μποφόρ

Καιρός Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη 6, τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Άνεμοι έως 7 μποφόρ

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Άνεμοι έως 7 μποφόρ

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Άνεμοι έως 7 μποφόρ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καιρός, Καιρός Σήμερα, Καιρός Αύριο, Καιρός Θεσσαλονίκη, Καιρός Αθήνα, Θοδωρής Κολυδάς
SHARE:

24Media Network