Καιρός: Ζέστη αισθητή στα δυτικά – Στα ανατολικά χαμηλότερες θερμοκρασίες

Καιρός: Ζέστη αισθητή στα δυτικά – Στα ανατολικά χαμηλότερες θερμοκρασίες
- OTO . (EUROKINISSI - ) Eurokinissi

Έως 37 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 30 με 34 βαθμούς Κελσίου

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ορεινά

  • Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 στο Ιόνιο και στο Αιγαίο 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ

Για σήμερα Δευτέρα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου τους 32 με 34 και στις Κυκλάδες τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου , ενώ στη νότια Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα στο Κάβο Ντόρο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 12/7/1901 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στο Βόλο και μια γυναίκα έχασε την ζωή της από πτώση κεραυνού στο κέντρο της πόλης. Επίσης νεκροί από κεραυνό στη περιοχή Φαρσάλων 3 γεωργοί και μια γυναίκα ακόμη στο Γκερλί. — Το 1994 υπήρξε ένας κτηνοτρόφος νεκρός από κεραυνό στο Κιλκίς.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα