Κακοκαιρία Daniel: Δείτε LIVE την πορεία της – ΧΑΡΤΗΣ

Κακοκαιρία Daniel: Δείτε LIVE την πορεία της – ΧΑΡΤΗΣ
Καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Συνεχίζει την επέλασή της στη χώρα μας η κακοκαιρία "Daniel", η οποία αναμένεται να κρατήσει μέχρι την Τετάρτη (06/09). Δείτε στον χάρτη πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Daniel”, που εκδηλώνεται με έντονα καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας από χθες, Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη (06/09).

Τα βόρεια ηπειρωτικά πλήττονται από βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να αναμένεται να ενισχυθούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Εκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι κάτοικοι της Πιερίας, της Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας έλαβαν μηνύματα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες- κεραυνοί-χαλαζοπτώσεις).

Ήδη στο πέρασμά της η κακοκαιρία έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Μεγάλες καταστροφές, κυρίως στις καλλιέργειες της ελιάς σημειώθηκαν στην Ηλεία και συγκεκριμένα στα χωριά Λούβρο, Υψηλόν και Βασιλάκι..

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, στη Θεσσαλία (κυρίως στο νομό Μαγνησίας) και τη Φθιώτιδα την Τρίτη (05/09) και την Τετάρτη (06/09), αθροιστικά θα ξεπεράσουμε τα 300mm υετού, ενώ οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η βόρεια Εύβοια και η Πελοπόννησος θα δεχθούν επίσης τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

Χάρτης – Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας “Daniel”:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα