Κακοκαιρία: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Απαγορευτικό απόπλου
Απαγορευτικό απόπλου EUROKINISSI

Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά γραφεία πριν ταξιδέψουν, για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω της ενίσχυσης των ανέμων, που σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στα ανατολικά και νότια φθάνουν κατά τόπους τα 9 και τα 10 μποφόρ.

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Ρίο-Αντίρριο.

ADVERTISING

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης μετά τη διακοπή σχεδόν μιας ημέρας εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στο Ιόνιο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με βοήθεια ρυμουλκού έδεσε το πλοίο της γραμμής στην Κρήτη

Με τη συνδρομή ρυμουλκού επιχειρεί να "δέσει" στο λιμάνι του Ηρακλείου, το πλοίο των ΑΝΕΚ, περίπου από τις 07.30 το πρωί. Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα και στα λιμάνια, με αποτέλεσμα να επιλέγεται - έστω κι αν σημαίνει κάποια καθυστέρηση - ο ασφαλέστερος τρόπος ολοκλήρωσης του δρομολογίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προβλήματα από την κακοκαιρία: Με τη βοήθεια ρυμουλκού έδεσε το πλοίο στο Ηράκλειο

Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: Ο αέρας ξήλωσε καρότσα νταλίκας και την "κάρφωσε" σε πινακίδα

SHARE:

24Media Network