Καλοκαιρία στις περισσότερες περιοχές – Άνοδος της θερμοκρασίας

Καλοκαιρία στις περισσότερες περιοχές – Άνοδος της θερμοκρασίας
Καλοκαιρία Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές και η θερμοκρασία θα ανέβει.

ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ

 

Γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα