Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο

Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο
Στιγμιότυπο από την παραλία "Βοτσαλάκια" στον Πειραιά Eurokinissi

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι στα ηπειρωτικά 
  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου 
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 5 μποφόρ στα ανατολικά τα 5 με και στο Αιγαίο τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 με 34 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη τοπικά 33 .

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 9/7/1912 είχαμε πολύ ισχυρές καταιγίδες στη Β. Κρήτη. Το 1968 σημειώθηκαν 42°C στην Ιεράπετρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα