Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και λίγες τοπικές βροχές

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και λίγες τοπικές βροχές
Εικόνα από την Κέρκυρα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο αλλά και τις επόμενες μέρες.

Με τοπικές μπόρες στα βόρεια θα κυλήσει ο καιρός το Σάββατο ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ.

Δεν αλλάζει σημαντικά ο καιρός τις επόμενες ημέρες και θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις με τοπικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι θερμοκρασίες θα είναι καλές για την εποχή και οι άνεμοι θα πνέουν μόνο τοπικά έως 5 με 6 μπ στο Αιγαίο.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες 4 με 6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Στα δυτικά η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα