Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (EUROKINISSI//ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)
ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (EUROKINISSI//ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ) EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους ενώ όλος ο μηχανισμός τίθεται σε ετοιμότητα για την προστασία των αστέγων

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που πλήττει από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας όλη την Αττική και αναμένεται να μετατραπεί σε παγετό τις πρωινές ώρες.

Ο δήμος Αθηναίων έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το μηχανισμό του για την προστασία των αστέγων ενώ μηχανήματα πραγματοποιούν ρίψης αλατιού  προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

"Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες ότι, αύριο Τρίτη, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά.

Ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων, έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας από το ψύχος, ενώ συνεργεία του δήμου Αθηναίων, επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.

Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης."

Κλειστά και σε Πειραιά, Κορυδαλλό, Γλυφάδα, Ίλιον

Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες και προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, ο δήμος Πειραιά ενημερώνει τους πολίτες, ότι την Τρίτη 10/01/2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά όλα τα σχολεία θα παραμείνουν και στο δήμο Κορυδαλλού σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Κορυδαλλού, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μονάχα με προσωπικό ασφαλείας, για να εξυπηρετηθούν όσοι γονείς αδυνατούν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι. 

"Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας θα παραμείνουν κλειστά, εξαιτίας του χιονιά και του παγετού και για λόγους ασφαλείας των παιδιών μας" αναφέρει έκτακτη ενημέρωση που εξέδωσε ο Δήμος Γλυφάδας.

"Λόγω της επιδείνωσης του καιρού, με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών τους, ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά", επισημαίνεται στην ανακοίνωση του δήμου Ιλίου.

Η ανακοίνωση της Ανατολικής Αττικής

 Κλειστά όλα τα σχολεία της Ανατολικής Αττικής, τονίζει από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Αν.Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεννόησης με τους δημάρχους και ισχύει για τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής (Αχαρνές, Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα - Αρτέμιδα, Ραφήνα - Πικέρμι, Σαρωνικός, Ωρωπός).

Δείτε αναλυτικά ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην υπόλοιπη χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σφοδρή χιονόπτωση στην Αττική. Στα "λευκά" το κέντρο της Αθήνας

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας

Συναγερμός για το νέο κύμα χιονιά

SHARE: