Μελτέμι στο Αιγαίο και κανονικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες

Μελτέμι στο Αιγαίο και κανονικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες
Καλοκαίρι στην Αθήνα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη και τις επόμενες ημέρες.

Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, αναμένονται για σήμερα Τρίτη. Τοπικά πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου για πυρκαγιές για Αττική, Βοιωτία, Κορινθία, Αργολίδα και Εύβοια σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Στα ανατολικά ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Στη υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και τη Μακεδονία 3 με 5 και στα υπόλοιπα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

ΠΕΜΠΤΗ

 

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα για ασθενή βροχή. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και τη Μακεδονία 3 με 5 και στα υπόλοιπα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Πιθανοί όμβροι στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα