Μελτέμι στο Αιγαίο – Γενικά σχεδόν αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο

Μελτέμι στο Αιγαίο – Γενικά σχεδόν αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο
Αίθριος ο καιρός Pixabay

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ με εξασθένηση από την Κυριακή το απόγευμα

  • Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή
     

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Λίγες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στην Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 30-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός στην Αθήνα θα είναι σχεδόν αίθριος και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου από την Κυριακή και μετά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα