Παροδικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες

Παροδικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες
Σύννεφα Eurokinissi

Βροχές στα νότια που βαθμιαία θα ενταθούν. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός στα δυτικά και βόρεια – Παροδικές νεφώσεις στα υπόλοιπα με βροχές στα νότια που θα ενταθούν στην Κρήτη
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Τη Δευτέρα στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βορεια τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Εύβοια και την Κρήτη. Από το μεσημέρι οι βροχές στην Κρήτη θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες με τα φαινόμενα να είναι από το βράδυ πιθανόν τοπικά έντονα, Από το απόγευμα βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται και στις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά πελάγη από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 24 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 21 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 24 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα το πρωί . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 9/11/1949 είχαμε πλημμύρες και ζημιές στη ΒΔ χώρα. Χωρίς οδική σύνδεση ο Πύργος Ηλείας λόγω πλημμύρας, καταστροφές σε καλλιέργειες στο Αγρίνιο και κατάρρευση σπιτιών στην Ναυπακτία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα