Παροδικές νεφώσεις – Κανονικές θερμοκρασίες

Παροδικές νεφώσεις – Κανονικές θερμοκρασίες

Σήμερα σε όλη τη χώρα ο καιρός προβλέπεται παροδικά νεφελώδης κυρίως στα ανατολικά όπου θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές.

Διατηρείται ο ισχυρός αντικυκλώνας ο οποίος καλύπτει όλη την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη ο οποίος όμως στο επόμενο τριήμερο θα κινηθεί ανατολικότερα και λίγο θα εξασθενήσεις.

Πάντως θα εξακολουθήσει να εμποδίζει τα συστήματα που σχηματίζονται στη Δυτική Ευρώπη να κινηθούν ανατολικότερα. Σήμερα έντονες βροχοπτώσεις θα έχει Δυτική Μεσόγειος.

Σήμερα σε όλη τη χώρα ο καιρός προβλέπεται παροδικά νεφελώδης κυρίως στα ανατολικά όπου θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι βοριάδες θα έχουν μέγιστη ένταση στο Αιγαίο τα 6 μπ ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα στα ανατολικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και ίσως βρέξει για λίγο . Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μπ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μπ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΝΕΜΩΝ ΥΕΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Δεν αλλάζει σημαντικά ο καιρός τις επόμενες ημέρες ενώ οι άνεμοι προς τα μέσα της εβδομάδος θα εξασθενήσουν κι άλλο .

Την Τρίτη στα ανατολικά νότια θα υπάρχουν και πάλι παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 μπ .

Την Τετάρτη και Πέμπτη στα ανατολικά και νότια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές , ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός .ΟΙ άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί τοπικά ΝΑ 4-5 μπ και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 5 μπ Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα