Παροδική συννεφιά με λίγες βροχές το Σάββατο – Κανονικές θερμοκρασίες

Παροδική συννεφιά με λίγες βροχές το Σάββατο – Κανονικές θερμοκρασίες
Ο ήλιος περνά μέσα από τα δέντρα σε δάσος στα ριζά του Κόζιακα στο νομό Τρικάλων Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο.

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το Σάββατο σε μεγάλο μέρος της χώρας και παροδικές βροχές στα βορειοανατολικά.

Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων της Ευρώπης παρατηρούμε ότι από τη Μαύρη θάλασσα περνά ένα βαρομετρικό χαμηλό που η ουρά του μερικώς θα μας “χτυπήσει” στα βορειοανατολικά με τοπικά φαινόμενα.

Ο καιρός στην Ευρώπη το Σάββατο

 
Οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη το Σάββατο

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί διακρίνεται καλύτερα το μέτωπο που θα προκαλέσει τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και τοπικά 6 μπ και η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 12 βαθμούς, στα δυτικά τους 17 και στα κεντρικά και τα νότια θα έχουμε μέγιστες θερμοκρασίες περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στα Βαλκάνια το Σάββατο

 
Ο καιρός στην Ελλάδα το Σάββατο

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και τοπικά 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στην Αττική το Σάββατο

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 4 με 5 και τοπικά 6 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο

Ξέρετε ότι: Στις 29 Δεκεμβρίου του 2012 είχαμε δύο υδροσίφωνες στον Κουντούρα της δυτικής Κρήτης και περί τα 200 χιλιοστά βροχής στο Πήλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα